POLÍTICA DE PRIVACIDAD

JORDI CLARÀ OLLER (Casavinilo - Vinilos decorativos) garanteix la privacitat de les dades de caràcter personal aportats, segons El Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril 2016 (GDPR) i la Llei orgànica (ES) 15/1999 del 13 de desembre (LOPD).


Responsable:

  • Nom Social: Jordi Clarà Oller (en adelante, CasaVinilo)
  • Nombre Comercial : CasaVinilo - Vinilos decorativos
  • NIF: 39365177x
  • Direcció Passei. Estaselles 7B (bajos) - 08600 - Berga - Barcelona
  • Telèfon: +34668839835
  • Email: info@casavinilo.es

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
En CasaVinilo tractem la informació que ens faciliten les persones interessades (Usuaris d'aquest lloc web) amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, consulta i / o sol·licitud, així com la compra de productes a través del lloc web i en és el cas enviar comunicacions comercials.


Q
uina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
Per a les finalitats exposades en el quadre anterior (Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?), Incloent les possibles ofertes prospectiva de productes i serveis estan basades en el consentiment que se li sol·licita, i que vostè ens atorga explícitament amb l'acceptació d'aquesta política de privacitat, i que de la mateixa manera s'entén atorgat en el cas d'haver-nos demanat la informació a través d'un correu electrònic.


A qui seran cedides les seves dades?
Les dades no es comunicaran a tercers ni cap transferència, llevat obligació legal.


Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre siguin necessaris per al fi que van ser recollides, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o bé no se sol·liciti la seva supressió per l'Interessat


Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits .
D'altra banda, els interessats podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades, obtenint una còpia de les seves dades personals en un format electrònic estructurat i d'ús habitual, així com transferir les seves dades, i altres informacions que hagi facilitat, d'un sistema de tractament electrònic a un altre. En qualsevol cas, l'interessat pot consultar-nos sobre qualsevol dubte del tractament de les seves dades, o bé dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent (AEPD) per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.


Acceptació de la política de privacitat
Abans de l'enviament de qualsevol sol·licitud d'informació a través del formulari de contacte d'aquesta pàgina web, l'usuari ha d'acceptar la política de privacitat i les condicions d'ús de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.


És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en l'apartat de contacte?
Quant als formularis de l'apartat "Contacte" així com a "iniciar sessió o crear un compte" de la pàgina web, l'Usuari ha d'emplenar els marcats com "obligatoris". No completar les dades personals requerits o fer-ho parcialment pot suposar que CasaVinilo no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, CasaVinilo. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.


xarxes socials
CasaVinilo disposa de perfils a les xarxes socials Facebook i Twitter, google + i Pinterest amb la finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats a través de la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir de canal d'atenció i interacció social.
A continuació, els enllacem les polítiques de privacitat de les xarxes socials en les quals CasaVinilo. té perfil obert:

Facebook Twitter Google+ - Pinterest