Choose a searcher

CARTELLS PER DECORAR ANIVERSARIS

Quan vols celebrar un aniversari, t'agrada que aquell dia sigui inoblidable i no passi desapercebut. Per això, la decoració d’aniversari juga un paper fonamental en l’organització d’aquest homenatge tan entranyable.

I, en el marc d'aquests preparatius, sens dubte, els cartells d'aniversari són molt demanats.

El primer que volen les mares per al seu fill en el seu gran dia és per una banda posar grans cartells de feliç aniversari al lloc de la celebració i, segon, que siguin fàcils de col·locar, originals, divertits i d'acord amb la temàtica de la festa .

Consells per decorar una festa d'aniversari

Organitzar una festa d'aniversari sobretot si és infantil no és gens fàcil per a una mare. S'ha d'encarregar de tots els detalls, el dia, triar el lloc, les activitats, el berenar, el pastís, les invitacions… una infinitat de coses que han de ser úniques, especials i sobretot a gust de l'amfitrió.

Quantes vegades hem vist els organitzadors començar il·lusionats el muntatge i la decoració de l'aniversari i acabar el mateix amb cara d'avorriment perquè el cartell de feliç aniversari triat per a l'ocasió no se subjecta, no va d'acord amb la resta de la decoració perquè s'ha comprat sense pensar en els colors de la festa, la tipografia o el lloc… I s'arriba al punt de no retorn on no se sap on col·locar-lo i en comptes de ser una peça important de la festa, el cartell passa a ser un bony més o fins i tot es retira en un racó on ningú no ho pot veure. La decoració d'aniversari és actualment una moda o tendència molt arrelada a la nostra societat. Moltes de les blocaires, decoradores o creadores de festes i esdeveniments d'aquest tipus que han estat mares, publiquen a les seves xarxes socials, webs i blocs, articles amb la decoració d'aniversari perfecta per al vostre fill. I entre les parts decoratives més originals i en tendència que solen destacar en aquests moments trobem els cartells i vinils personalitzables amb el nom del nen i fins i tot amb la seva fotografia i amb diferents temàtiques decoratives. Podem trobar moltes formes i llocs on celebrar els aniversaris, a una terrassa, a una zona infantil, a un saló… Llocs més grans o més petits. Però el que mai falta i és un detall important de la decoració en qualsevol aniversari que es preï són els seus cartells d'aniversari anunciant a tots els convidats i curiosos que hi passin que avui és el gran dia d'una persona molt especial. Aquests cartells ens ajudaran a dirigir l'atenció de tots els nostres convidats cap a la taula dolça o salada que tinguem preparada, cap a l'amfitrió col·locat sota el cartell com a peó central de la taula de celebració. Ens servirà per donar la benvinguda a la festa d'aniversari i sobretot si és una festa sorpresa per deixar amb la boca oberta l'aniversari amb un cartell original que no oblidarà mai.

La nova categoria de cartells per felicitar els aniversaris facilitarà a totes les mares aquesta part de la decoració. Així com les introduirà al món de la creativitat, de la diversió i l'originalitat triant el cartell o vinils decoratius que desitgi i personalitzar-los amb el nom i fotografia del seu fill. Una sorpresa que de ben segur no esperarà i que tindrà com un gran record. També triar la temàtica de la festa i donar-li un toc diferent i únic a l'aniversari és important ja que ressalta la personalitat del protagonista i és el fil conductor de tota la vetllada. Sens dubte els cartells i vinils decoratius són una nova decoració d'aniversari que agrada tant a grans com a petits, on fins i tot aquests darrers poden participar a col·locar-los i formar part del muntatge de la seva pròpia festa. Cartells d'aniversari, un detall de la decoració que sempre ha estat part indispensable de les celebracions. Ja no sols serà una part de la decoració sinó un regal més.

Cartells d'aniversari per a tots els gustos

 

Per a una mare no hi ha res més alegre que celebrar l'aniversari dels fills. Sobretot, si aquests encara són força petits i ja tenen edat per gaudir conscientment de l'esdeveniment.

Per tant, quan es tracta de preparar una gran festa i donar la benvinguda a tots els que hi acudeixen, els cartells d'aniversari són una alternativa molt idònia. Hem d'aclarir-te que quan ens referim a cartells d'aniversari ens estem imaginant els típics cartells de feliç aniversari.

Feliç i aniversari, dues paraules que, una vegada com aquesta, ho diuen tot. Gairebé tot, ja que només cal personalitzar el cartell. I aquest toc singular, personal i intransferible, ho aconseguim mitjançant la introducció al cartell del nom i de la foto de l'homenatjat. Què et sembla afegir també els anys que fa? Des de Casavinilo, volem oferir-te un producte únic, així que t'animem que participis al costat de nosaltres en el disseny del cartell d'aniversari que, com a mare, creus que més agradarà al teu fill. Tu poses les teves idees i nosaltres t´aportem els nostres millors coneixements tècnics sobre el món de la decoració d'aniversari.

Portem molts anys d'experiència al món de la decoració de les festes d'aniversari i volem posar-la a la vostra disposició. Però no dubtis que la millor manera de donar al clau passa per la possibilitat que ens brindis la teva col·laboració i, per exemple, ens diguis quines aficions té el teu fill.

D'aquesta manera podrem personalitzar encara més el cartell d'aniversari. No només amb la inserció del seu nom i foto, sinó també amb la incorporació dels motius relacionats amb les temàtiques favorites: animals, esports, superherois, etc. Aquesta informació serà clau perquè el cartell dʻaniversari quedi a demanar de boca. Segur que el teu fill s'entusiasma quan el vegi. De fet, aquest cartell es pot arribar a convertir en un record inoblidable, que pot servir per decorar la seva habitació o un altre lloc de la casa.

Uns cartells on podràs llegir, ben clarament, feliç aniversari. Però també has de saber que pots triar una altra decoració per a aniversari impresa als cartells. Tant la que veus en aquesta mateixa pàgina com una altra que se't pugui acudir i esperem que ens suggereixis.

Cada nen és únic, per la qual cosa mereix un aniversari d'allò més original i uns cartells d'aniversari en condicions anunciaran que els seus desitjos es convertiran en realitat.

Settings

Menu

Creeu un compte gratuït per desar articles favorits.

Sign in