Choose a searcher

DECORAR AMB VINILS DE TEXTOS I FRASES

Decorar casa teva pot arribar a ser un dels plaers més grans: dotar-la de personalitat i caràcter. Els vinils decoratius amb frases comencen a ser unes de les opcions més divertides per fer-ho.

Pots trobar frases amb vinil que complementin la teva decoració i donin un toc de personalitat a casa teva. Hi ha frases decoratives de tot tipus, però, perquè t'adonis del seu valor, te'n donarem alguns exemples. Quan convides amics a casa o arriba una visita inesperada, és comú que els ofereixis una mica de beure.

En aquest cas, podeu imaginar que una de les zones del vostre bar digui “Què vols prendre?”; o que, a la cuina, un vinil et pregunti si tens gana. Divertit, no? Però n'hi ha més, perquè també està de moda incloure-hi reflexions més profundes en vinils. Per exemple, una bella frase de “La vida és somni”, de Calderón de la Barca, a la capçalera del llit; o una cita sobre la saviesa, a l'estada on guardes els teus llibres.

Una altra idea molt original és incloure un vinil al saló amb forma d'arbre genealògic, que permeti posar les fotos dels teus familiars. Aquesta enginyosa idea és perfecta per a les cases de família. Entre altres opcions, hi ha aquelles més aptes per al món de les oficines, amb frases motivadores o divertides, que t'ajudaran a començar amb més ganes la jornada laboral.

O aquelles ideals per a portes, amb un collage de paraules relacionades amb la feina. Per als aficionats a algunes sèries de moda, també hi ha frases per triar. Imagines que, a la teva paret de la butaca, hi hagi un vinil amb la frase principal de “Joc de Trons”? I què tal si, a l'habitació del nen, hi afegeixes un vinil amb la famosa frase “Luke, jo sóc el teu pare”? Un toc de diversió mític, per al gust de tothom.

On els puc utilitzar?

Els vinils amb text i amb frases mostren allò que vols dir, són una forma d'expressar-te a través de la decoració i estem segurs que sorprendran totes les teves visites. Els pots enganxar al cotxe, la casa o l'oficina i funcionen sobre diverses superfícies. Per exemple, a la nevera, la mampara de la dutxa, les finestres i vidrieres, les parets, lloa mobles i portes i, fins i tot, els miralls i interruptors de llum. Els estils són molt variats, com hauràs pogut notar, i vénen en diversos formats perquè puguis triar la superfície, sense cap problema. Les varietats creatives de les frases per decorar són múltiples: del món de la literatura, cites cèlebres, lletres de les cançons preferides, refranys populars, receptes o, fins i tot, frases de motivació personal.

Comença a descobrir el món dels vinils i expressa les teves idees a la mateixa casa.

Settings

Menu

Creeu un compte gratuït per desar articles favorits.

Sign in