Choose a searcher

Vinilos decorativos online. Personaliza tus paredes y viste tu casa con Vinils Text

Frases per decorar en vinil. Decora les teves parets amb estil.

Decorar la teva llar pot ser una manera fàcil i ràpida de personalitzar el teu espai.Els vinils decoratius amb frases comencen a ser una de les opcions més divertides per fer-ho. Pots trobar frases en vinil que complementen la teva decoració i donen un toc de personalitat a la teva casa. Existeixen frases decoratives de tots els tipus. També és de moda incloure reflexions més profundes en vinils. Per exemple, una bella frase de "La vida és somni", de Calderón de la Barca, a la capçalera del llit; o una cita sobre la saviesa, a l'estada on guardes els teus llibres. Una altra idea molt original és incloure un vinil al menjador amb un text de la teva cançó favorita.

On puc fer servir el vinil amb textos i frases?

Els vinils amb frases mostren aquella idea que vols dir, són una forma d'expressar-te a través de la decoració i estem segurs que sorprengui a totes les teves visites. Podeu enganxar-los al cotxe, a la casa o a l'oficina i funcionen sobre diverses superfícies. Per exemple, a la nevera, a la  dutxa, a les finestres i vidrieres, a les parets, en mobles i portes i, fins i tot, als miralls i interruptors de llum. Les varietats creatives de les frases per decorar són múltiples: del món de la literatura, cites cèlebres, lletres de les seves cançons favorites, refranes populars, receptes o, fins i tot, frases de motivació personal. Comença a descobrir el món dels vinils i expressa les teves idees a la mateixa casa.

Read moreShow less
48,40 € .
Vinil per personalitzar el capçal del teu llit. Amb una mida de 120x88 és ideal per a llits de matrimoni.
Des de 8,55 € .
Frase motivacional en vinil perquè mai et rendeixis. Personalitzem la teva casa o paret amb vinils dissenyats especialment per a la seva fàcil aplicació i instal·lació.
Des de 10,80 € .
Vinil decoratiu per a paret amb la frase "A l'atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel", escrita per l'autora i activista, Maria Mercè...
Des de 8,28 € .
Mai deixis de somriure !, Per recordar sempre aquesta frase el millor és decorar-la amb vinil. Vinil Never Stop Smile per a la paret de casa teva
Des de 4,54 € .
Ideal per decorar una paret del dormitori, El nostre vinil es pot personalitzar amb 2 colors diferents.
Des de 6,48 € .
No hi ha res impossible !. Posa aquesta frase motivadora en vinil en qualsevol racó o paret de casa teva. Decorar la teva casa amb vinil és fàcil, ràpid i divertit.
Des de 9,18 € .
Estima i preocupa't menys. Decora qualsevol paret de casa teva amb aquesta frase en Vinil, i recorda sempre que el millor sempre és estimar.
Des de 8,00 € .
Vinils decoratiu amb la frase "Enjoy the little things". Utilitza la teva imaginació i dóna-li color i alegria a casa teva.
Des de 19,34 € .
Vinil divertit per decorar la cuina de casa teva, menjador o nevera. Si t'agrada la cervesa i vols decorar la teva casa, aquest és el teu vinil ideal.
Des de 9,56 € .
Vinil per decorar la teva cuina o menjador si ets un amant de la Cervesa. Un vinil sempre quedarà bé, pel fet que a més, podem personalitzar o col·locar-lo, com a millor ens vingui de gust. Vinils de fàcil aplicació i...
Des de 12,27 € .
Ets dels que li agrada dormir 5 minuts més? Ja tens el teu vinil decoratiu amb la frase ideal per a tu.Aprofita aquests minuts de més per no abandonar els teus somnis.
Des de 13,52 € .
"La cervesa es la prova que Déu vol que siguem feliços"Benjamín FranklinFàntastic vinil decoratiu pel amants de la bona cervesa. Decora la teva casa,menjador o cuina al teu gust.
Des de 17,00 € .
Ets un amant dels vins? Ja pots decorar la teva casa amb aquest vinil decoratiu per als amants dels vins.Personalitzeu els vostres colors i en pocs minuts tindràs llest el teu vinil decoratiu.
Des de 17,00 € .
Vinil amb frase decorativa de las normes de Casa. Podràs decorar les teves habitacions o parets amb vinils originals i divertits.Quedaran perfectes sense un fons i amb només el disseny de la frase...
Des de 22,57 € .
Vinil amb frase decorativa Happy Day.Podràs decorar les teves habitacions o parets amb vinils originals i divertits.Quedaran perfectes sense un fons i amb només el disseny de la frase col·locada.Instal·lar i decorar...
Des de 18,02 € .
Vinil amb text si ho pots somiar ho pots fer.Perfecte per decorar l'habitació del teu dormitori o qualsevol racó de casa teva.
Des de 21,95 € .
Vinil amb text avui és un bon dia per somriure. Perfecte per decorar l'habitació del teu dormitori o qualsevol racó de casa teva.
Des de 16,32 € .
Vinil amb text d'avui és un bon dia.. Perfecte per decorar l'habitació del teu dormitori o qualsevol racó de casa teva.
Des de 16,83 € .
Vinil decoratiu amb una bonica frase per declarar el teu amor. Perfecte per decorar l'habitació del teu dormitori o qualsevol racó de casa teva.
Des de 17,68 € .
Vinil amb frase decorativa "Life is better at the beach". Ideal pels amants de la platja. Podràs decorar les parets de casa teva amb vinils decoratius fàcil i ràpid.

Settings

Menu

Creeu un compte gratuït per desar articles favorits.

Sign in